Акційна пропозиція на доставку аккумуляторних батарей та зарядних станцій.

Акційна пропозиція на доставку аккумуляторних батарей та зарядних станцій.

30 июля 2024

Ми раді запропонувати нашим клієнтам вигідні умови на доставку електроніки з акумуляторами, інверторів, зарядних станцій і акумуляторних батарей.

Протягом наступних двох тіжнів пропонуємо акцизні ціни на доставку електроніки з акумуляторами — всього 12$ за кг! А зарядні станції та акумуляторні батареї можна привезти з Китаю в Україну за вигідною ціною — 14.5$ за кг. Мінімальний обсяг замовлення — 100 кг.

Ці спеціальні розцінки діють для авіадоставки, що дає змогу отримати ваш вантаж швидко і без затримок. Хочете заощадити? Ми також пропонуємо морську доставку на акумуляторні батареї за низькою ціною — всього 6$ за кг! Скористайтеся нашими акцизними пропозиціями і забезпечте свій бізнес необхідними ресурсами за відмінними цінами.

З огляду на те, що енергосистема України пошкоджена і на неї чекає складна зима, важливо забезпечити себе і свій бізнес надійними джерелами енергії заздалегідь. Замовляючи зараз, ви гарантуєте собі наявність необхідних ресурсів, коли це буде найбільш критично. Не пропустіть можливість підготуватися до зими і забезпечити стабільну роботу своїх пристроїв.

Також ми готові допомогти з пошуком виробників зарядних станцій, інверторів і акумуляторних батарей, викупом готової продукції, перевіркою якості.

Rate this post

Контакты

Адрес склада в Китае


© Copyright 2024 ASIA CARGO. Все права защищены